Billigt proteinpulver

 

Hvis du er interesserede i at købe billigt proteinpulver så skal du være sikker på at du stadig får en god kvalitet. Det er lige meget om du betaler så lidt som muligt for dit proteinpulver hvis det hverken smager godt eller virker ordentligt. Dog bør du altid vælge produkter som er danske da de med garanti ikke indeholder farlige substanser.

 

Jamen hvor skal jeg købe billigt proteinpulver henne?

Du kan sagtens købe billigt proteinpulver på nettet hvis du finder den rigtige butik. Der findes naturligvis også butikker som er fysiske, men der er prisen ofte lidt højere da der er en husleje at betale, hvilket der ikke er når man er indehaver af en internet butik. ¨

 

Smager billig proteinpulver godt?

Du kan ofte selv bestemme hvilken smag du vil have af dit proteinpulver. Der er de to standard smage, som hedder chokolade og jordbær, og så er vanilje også en kendt smag som mange vælger til. Du bør altid indtage dit produkt efter træning da det er der hvor kroppen har mest brug for at komme ovenpå igen, da den lige har brugt alle dens ressourcer på selve træningen som du lige har lavet. Derfor bør du få fyldt disse depoter ud med billigt proteinpulver så den får fyldt disse depoter op igen og dette er særligt vigtigt lige efter træning hvor man 30 minutter efter træning er mere modtagelig for disse proteiner.

Endnu et lille trick man kan benytte sig af er klart at få hurtige kulhydrater også direkte efter træning. Det er der en simpel grund til som er utrolig god. Du kan nemlig få et højere insulin niveau når du får kulhydrater som virker hurtigt og når det stiger så vil du opleve at du optager protein indtag. For at få mere muskelmasse bør du også indrage billigt BCAA for at få mest muligt udbytte af din træning. Det er vigtigt at du får disse 3 aminosyrer som er i BCAA da de er essentielle for muskelopbygning og faktisk findes i hele 1/3 af kroppens muskulatur.

 

Når du taler om billigt proteinpulver så kan man også altid komme til at tale om man skal vælge billigt weight gainer eller billigt proteinpulver og der er mit valg altid efter hvad mit mål med træningen er, for hvis det er at komme til at bygge muskelmasse op så vælger jeg naturligvis en billig weight gainer og hvis det er at opbygge fedtfri muskelmasse så ville mit valg nok falde på proteinpulver da den ikke indeholder så mange kulhydrater som det billigt weight gainer som jeg kan vælge imellem, men man bør altid vælge efter hvad ens mål er. Billigt weight gainer er kendt for at øge muskelmassen for unge drenge og det er virkelig blevet købt meget i de senere år og jeg tror det er kommet for at blive da det helt sikkert forsætter med at blive brugt. Det er de færeste unge drenge der ikke bruger weight gainer da det er noget som de snakker om hele tiden, der er også mange forskellige mærker men det bedste er ofte ikke det der er mest kendt da det sikkert er fyldt med sukker og bare er billigt.

 

Billige koffeinpiller

Bruger du billige koffeinpiller så bør du altid finde nogle koffeinpiler der indeholder 100mg koffein pr pille da det er utroligt vigtigtig at du selv kan styre hvordan du dosere din koffein i løbet af dagen, og igen her bør man altid vælge den danske forhandler da de andre ofte er svære at stole på. Der kan nemt komme mere koffein i end er lovligt i danmark og det er farligt. Billige koffeinpiller er utroligt populære i europa efterhånden og de bliver også meget mere brugt i danmark da de er godt unde vægttab og fedtforbrænding. Folk der vil tabe sig bruger dem til at gåve mere energi og billige koffeinpiller er også gode at bruge da de ikke koster ret meget. læs det hele her


 

Proteinpulver – effektivt for en nybegynder?

Er proteinpulver effektivt for en nybegynder? Ja det er det bestemt. Proteinpulver er lavet af valle fra mælk og er også kendt som whey. Whey er valle på engelsk og man tror at valle og whey protein er forskelligt men det er skam det samme. Proteinpulver er godt for en nybegynder fordi man ikke kan tage proteinpulver forkert. Alle kan finde ud af at bruge proteinpulver. Det bedste er at tage proteinpulver efter træning da man har opbrugt en masse energi under sin træning og man har nedbrudt sine muskelfibre. Derfor er det vigtigt at man får fyldt sine protein depoter op så man kan få genopbygget sin muskelmasse og derved få mere ud af træningen. Det er vigtigt at få protein lige efter træning da man optager protein efter træning langt bedre end på andre tidspunkter af dagen. Man kan tage proteinpulver sammen med en banan for at øge optagelsen af proteinen da kulhydraterne fra bananen øger dit insulin niveau hvilet gør at man er mere modtagelig for proteinerne i proteinpulveret. Jeg vil anbefale at indtage 30-60 gram proteinpulver ved hver servering for at få den optimale virkning af dit proteinpulver. Bare fordi du ikke træner hver eneste dag kan du sagtens tage det hver dag for at få nok protein i løbet af dagen.Kreatin – Hvad hjælper kreatin pulver?

 

Kreatin er noget som alle har i deres muskler og man får også en bregrænset mængde. Det er dog svært at få nok kreatin igennem kød så derfor er kreatin pulver en nem måde at indtage kreatin på. Kreatin pulver tilskud kan hjælpe med at give mere styrke, restituere bedre og hurtigere samt give mere muskelmasse. Derfor benytter utroligt mange kreatin pulver for at få disse fordele.

 

Hvornår skal jeg tage kreatin pulver?

Du bør tage kreatin før og efter træning og de dage du ikke træner  skal du også kreatin pulver eller piller for at få den optimale virkning. Man vil muligvis opleve en en vægtøgning hvilket dog er begrænset da kreatin lagre væske i musklerne og det stopper med det samme når man ikke tager kreatin mere. Det er dog lige meget hvornår du tager det på de dage hvor du ikke træner.

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola